Vakantiewoning verhuren? Word Zuidplaspartner!

Als u één of meerdere vakantiewoningen in Nederland heeft, wilt u daar graag geld mee verdienen. Dat weten wij als Servicebureau Zuidplas als geen ander. Om deze reden bieden we u de mogelijkheid ook uw vakantiewoningen aan te bieden op ons platform.

Achtergrond

Uw luxe vakantiehuis op servicebureauzuidplas.nl

Wij streven ernaar om onze vakantiegangers keer op keer te verrassen met alle extra’s die de woningen op ons platform te bieden hebben. U kunt hierbij denken aan volledig aangeklede ruimtes, medische sauna’s en nog veel meer. Om deze reden komen we graag voorafgaand aan de samenwerking langs om kennis te maken, de woning te inspecteren en de locatie te ervaren. Zo zorgen we er samen voor dat we de kwaliteit op het platform waarborgen en onze klanten de beste ervaringen bieden.

Beheer uw eigen vakantieagenda!

Wanneer uw woning is goedgekeurd kunt u deze laten plaatsen op ons platform. Lever hiervoor eenvoudig uw teksten, foto’s en contactgegevens aan. Echter, wij kunnen ons voorstellen dat u ook zelf wilt genieten van uw vakantiewoning. Om deze reden kunt u zelf de agenda van uw woning beheren. Geef vooraf aan wanneer u de woning zelf wilt gebruiken en in welke periodes u de woning wilt verhuren.

Bepaal de prijs per nacht

Als laatste kunt u zelf de prijs per nacht bij ons bepalen. Wij vragen een commissie van 10% over het totaalbedrag van de boeking.

Enthousiast?

Bent u overtuigd van ons platform en wilt u uw vakantiewoning in Nederland aanbieden op Servicebureauzuidplas.nl? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

AchtergrondAchtergrond